Appartementen en kamers

Tropicana Apartments bestaat uit twee 1-slaapkamer appartementen, twee 2-slaapkamer appartementen en een hotelkamer.  Tropicana bevindt zich op een afgesloten terrein dichtbij het centrum van Bonaire, Kralendijk. Op het binnenterrein is er afgesloten parkeergelegenheid.

Elk appartement is voorzien van:

  • Airconditioning
  • Ventilator
  • TV
  • WIFI
  • Volledige keuken uitrusting
  • Warm water
  • Privé porch

Speciaal voor de duikers is er tevens een spoelbak voor alle duikuitrusting.

De appartementen zijn voorzien van linnengoed en er vindt wekelijks een volledige schoonmaak en linnen wissel plaatst. Mochten de handdoeken eerder vies zijn, kunnen deze natuurlijk worden omgeruild bij de receptie.

De 1 slaapkamer appartementen zijn ingericht voor maximaal 3 personen
De 2 slaapkamer appartementen zijn ingericht voor maximaal 5 personen
De hotelkamer is ingericht voor maximaal 2 personen

Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen
Tropicana apartments appartementen

Het Tropicana complex bevindt zich in een tropische oase omringd door palmbomen en kleurrijke planten, hangmatjes en een open ruimte om even bij te komen na een lange dag duiken of rondtoeren op ons Caribisch eiland.

Liever wat privacy? Elk appartement heeft naast het gedeelde grote open terrein een eigen porch met voldoende schaduw en zitgelegenheid. Niet alleen buiten, ook binnen zijn er genoeg plekken om even bij te komen van de dag of om even lekker wakker te worden met een kop verse koffie. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken. In de woonkamers staat een tv en bank, de keukens zijn volledig uitgerust, zodat u een heerlijke zelfbereide maaltijd op tafel kunt zetten, in de badkamers is warm water aanwezig en de slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden.

Tropicana is een onderdeel van drie overkoepelende appartementen complexen die dicht bij elkaar in de buurt zitten. De appartementen complexen liggen naast elkaar en hebben een gezamenlijk receptie, duikfaciliteiten en restaurant/bar. Deze bevinden zich allemaal in het complex van de Dive Hut.

Kijk hier voor de actuele tarieven.

Is Tropicana apartments niet geheel passend bij uw stijl of wat u zoekt, neem een kijkje op onze twee andere locaties Bonaire Fun Apartments en de Dive Hut.